Loading Map....

Дата/час
12/04/2017
20:00 - 23:00

Място
MELON Live Music Club
ул. Независимост 21
Велико Търново

Категория


Представяне на романа "Алиса и петък вечер" във Велико Търново

Down the Rabbit Hole Party: Представяне на романа „Алиса и петък вечер“

На 12 април, малко преди Великден, всички заешки дупки ще водят към MELON Live Music Club. В сряда вечер младата писателка Деси Нико ще представи романа си „Алиса и петък вечер“. Роман за търсенето, зависимостите, Любовта.
„Силата да обичаш е като пастата за зъби – все ти се струва, че съвсем е свършила, че на следващата сутрин няма да можеш да изстискаш нищо от тубичката, но все пак успяваш да си измиеш зъбите отново и отново… Все със същата тубичка паста за зъби.“

Въоръжена със своята смачкана тубичка, героинята на Деси Нико се скита из всякакви светове – в главата си и извън нея. Страната на табелките. Световете на Любовта. Наркотиците. Щастието или може би лудостта?

Всички гости на представянето ще се потопят в атмосферата на кратки откъси от романа, съчетани с приятна трип-хоп и алтърнатив музика. Последвайте ни в дупката, ще бъде вълнуващо!

Направете своите резервации за местата си на тел: 089 542 4427, a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената ни следете програмата на клуба във facebook страницата, защото доброто изкуство и приятните изживявания имат значение!