Loading Map....

Дата/час
08/06/2017
18:00 - 19:30

Място
Руски културно-информационен център (РКИЦ)
ул. "Шипка" 34
София

Категория


Представяне на романът „Пътуване” на д-р Анелия Хохвартер

Известната българска лекарка д-р Анелия Хохвартер, която повече от 26 г. живее във Виена ще представи  романа си „Пътуване“(„Eine Reise ins Land der Sonne“), преведен вече и на руски език. Всички приходи от руския тираж отиват за каузата Локомат за България

Това е любовен роман, а в същото време и роман за едно пътуване в пространството, времето и духовността. Всеки човек е пътник и рано или късно поема пътя към себе си, търсейки любов, професионална реализация и приключения. Това правят и героите на тази книга. Те са от различни поколения, култури, цвят на кожата, професии, социално положение, извървяват различни пътища в опознаване на себе си и света, но ни показват, че пътищата ни са общи и всички ние сме една незаменима и универсална частичка от вселената и пътя, наречен живот. Това е един роман, който се чете на един дъх.

Преводач  на книгата на руски език е Наталия Ерменкова.

„Радвам се на новата ми рожба: на 17.05.2017  г. излезе и руското издание на книгата ми „Пътуване“- поредният войн в редиците на кампанията „Локомат за България“.  Както се казва: „Капка по капка-вир“. Но ако от много страни потекат ручейчета – и море може да стане. Включете се и вие в морето на надеждата, заяви д-р Хохвартер.