Map Unavailable

Дата/час
09/12/2019
18:30 - 20:30

Място
Клуб 1
Площад България 1
София

Категория


Представяне на „Забранената книга за фокуси" и Ненчо Илчев

Заповядайте на представянето на „Забранената книга за фокуси. Тайните на 51 фосука“ (Книгомания.бг) от Ненчо Илчев – 9 декември (понед.) 2019 г., – 18,30 ч. – Клуб 1 (НДК).
Вход свободен!

Обещаваме, че по време на шоуто никой няма да си сваля главата, но не обещаваме, че няма да ви свалим часовника! Искаме да ви е толкова забавно, че да забравите за съществуването на времето. Освен че ще покаже фокуси, Ненчо ще разкаже за създаването на книгата и за срещата си с легендата Дейвид Копърфийлд.

„Забранената книга за фокуси“ можете да закупите по време на събитието и да получите автограф.

***
Казват, че фокусниците се раждат такива, а в сърцето им винаги има място за нови вълшебства. И ако талантът е задължителното условие, то упорството в преследването на голямата мечта и безкрайната отдаденост на нейно величество Илюзията добавят нови приключения.
Ненчо Илчев е поредното доказателство, че когато вълшебствата те изберат, трябва да ги следваш. Това прави от самото начало популярният актьор, който открива в ранна детска възраст пристрастеността си към триковете на сцената. Съдбата го среща с големите майстори илюзионисти, сред които Мистер Сенко, Орфи и Лепас, а най-близките хора – семейството и приятелите, подкрепят най-голямата му страст – вълшебствата.
В тази книга ще откриете много забавни истории от неговия сценичен живот, както и няколко тайни от света на илюзиите. Благодарение на тях ще се докоснете до магията на фокусите, а с приложението ще можете и вие да станете фокусник.
ОПИТАЙТЕ САМИ с реквизита за 3 от фокусите в книгата!