Loading Map....

Дата/час
10/11/2016
18:30 - 20:00

Място
Greenwich Book Center
бул. Витоша №37
София

Категория


Премиера на "Бабо, разкажи ми спомен" от Ивинела Самуилова в София

Издателска къща ХЕРМЕС има удоволствието да Ви покани на премиерата на „Бабо, разкажи ми спомен“ от Ивинела Самуилова в град София. Заповядайте на 10 ноември (четвъртък) от 18,30 ч. в Greenwich Book Center, бул. „Витоша“ № 37.

„Бабо, разкажи ми спомен” е още една, излязла от сърцето вдъхновяваща творба на Ивинела Самуилова. Дълбоко привързана към българската фолклорна традиция, авторката предлага оригинален поглед към мирогледа и обредността на старите българи. В типичния й стил, с много хумор, Ивинела Самуилова ни поднася едно затрогващо четиво, което разпалва любовта към родното и възстановява самочувствието ни като българи.

В последните години творбите на Ивинела Самуилова се превърнаха в едни от най-търсените на родния пазар. Книгите й са отличени с най-важната от всички награди – с любовта и признанието на читателите. Благодарение на тях романите й „Животът може да е чудо“ и „Къде отиваш, пътнико?“ спечелиха първо и второ място в националния конкурс „Книгата, която ме вдъхновява“. Романът „Жената, която търсеше любовта“ бе удостоен с приза „Носител на всенародната любов“ в конкурса „Копнеж по човечни книги“. „Гатанки от небето” зае четвърто място в литературната надпревара „Любима книга на България” за 2015 г.