Loading Map....

Дата/час
05/11/2016
14:00 - 15:00

Място
Cinema City Mall Of Sofia
бул. Александър Станболийски 101
София

Категория


Премиера на „Дневникът на Мишо”

След феноменалния си успех онлайн сериалът „Не така, брат!” се пренася на хартия – в книжарниците вече е „Дневникът на Мишо” (ИК „Сиела”), а написаното в него ще ви разсмее от сърце на всяка от своите 208 страници. Изданието е първият кросмедиен продукт по български онлайн сериал.

Мишо, Дидо, Беатрис и Виктория отново са тук, но се оказва, че макар техните истории да са натрупали повече от 8 млн. гледания до момента, има и много неща, за които никои, освен Мишо, не знае…

Изданието съдържа куп ревностно пазени тайни, мисли и спомени на любимия ни герой, придружени от множество илюстрации,  които показват, че Мишо има и артистична душа. Освен всички безумно смешни и абсурдни истории, от Дневника на младия гений научваме интересни факти като например колко различни приложения имат презервативите, както и десетте стратегии на Дидо за успешна свалка с момиче. А за капак, „Дневникът на Мишо” може спокойно да се използва и като учебник по непрецаквизъм – науката за това какво не трябва да правим в живота.

Линк с видео – 1 епизод на 1 сезон на „Не така, брат!”:

https://www.vbox7.com/play:fb34c54417