Loading Map....

Дата/час
21/12/2018
19:00 - 21:30

Място
Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София

Категория


Премиера на книгата "Животът не струва пари & Тя е моя"

Отново е най-хубавото време от годината и по традиция младият писател Иво Христов е подготвил нови изненади на своите читатели. На 21-ви декември (петък) от 19 ч. на официална премиера ще бъде представена книгата „Животът не струва пари & Тя е моя“. 17-годишният автор вече има общо 6 издадени книги и неуморно работи над следващите си творби. Луксозното четиво с твърди корици, с което Иво ще зарадва почитателите си точно преди Коледа, обединява втората и третата му книга, а обновената версия съдържа над 180 страници и чисто нова корица.

Събитието ще се състои в любимия „Клуб на пътешественика“ в София, където Иво ще преведе гостите през неговото пътешествие в света на литературата. В него основните „двигатели“ ще бъдат някои от най-любимите български артисти от музикалната и театралната сцена, киното и телевизията.
Специален гост на премиерата ще бъде един от най-емблематичните български актьори у нас Юлиан Вергов, който ще прочете на гостите любимия си откъс от книгата. До него ще застане и колегата му Юлиан Костов, който преди по-малко от месец бе признат за „Най-добър актьор“ на три престижни фестивала в Ел Ей и Сидни, а на 21-ви декември ще бъде в България, за да подкрепи Иво и творчеството му. Плътно до тях двамата ще застанат очарователните близначки Ива и Йоана Георгиеви, които плениха сърцата на зрителите с участието си в тазгодишния сезон на риалити предаването „Фермата“. За финал сме ви подготвили и едни от най-талантливите изпълнители на българската музикална сцена в лицата на VenZy и Моисей Стойчев, които не само ще ви почетат, но и ще ви заредят с усмивка, която ще си носите до следващата премиера. Изненадите не приключват с това, тъй като името на Талант № 7, който ще вземе участие в премиерата, ще бъде обявено непосредствено преди събитието.

За Иво Христов:
Иво Христов е млад български автор с необичайна и трогателна история. Роден е на 16.07.2001 г. в град Радомир, където живее и до днес. Първата си книга „Приятелите умират заедно“ написва на 13-годишна възраст, след като претърпява четири мозъчни операции и му се налага да прохожда отново, и отново. Следва издаването на новелата „Животът не струва пари“, „Тя е моя“, „Календарът на живота“, „Изпусната любов“ и „Отломки от минал живот“. Към днешна дата Иво продължава борбата си за живот, но не само ходи, а и лети чрез разказите, които пише.

„Животът не струва пари“:
„Животът не струва пари“ е вълнуващ роман, който въвлича читателя в едно дълго преследване, което ще доведе до един победител. Иво разказва за плановете и целите на своите герои, за мотивите, които ги карат да направят едно или друго. Действието се развива увлекателно и напрегнато, сюжетните линии се преплитат, но накрая от различните сблъсъци и битки излиза само един победител. Кой всъщност е той и кое побеждава в разказа: доброто или злото? Ще разберете едва след като съпреживеете дълго преследване из щата Невада, както и множество обрати, провалени планове, разменени самоличности, разбити илюзии и безброй перипетии. Интерес към творбата проявяват актьорите от хитовия български сериал „Под прикритие“. Те определят написаното като изключително подходящо за сценарий на филм.

„Тя е моя“:
„Тя е моя“ е книга №3 в списъка на Иво Христов. Тя е история за любовта и това на какво е готово едно момче, за да плени сърцето на едно момиче. Младият автор отново с необичайна вещина, въвлича читателите в един водовъртеж от емоци и динамични ситуации, и ги държи в напрежение и страх с всеки ред на творбата си. Обич, страст, омраза, жажда за мъст се преплитат в миналото на един мъж и го тласкат към лавина от престъпления, от които изходът е ужасяващ.
Цената на обединената книга „Животът не струва пари & Тя е моя“ е 16 лв. Тези, които няма да имат възможност да присъстват на представянето, могат да си я поръчат на официалната фейсбук страница на Иво Христов, или да я открият в по-големите книжарници в страната.