Loading Map....

Дата/час
19/09/2019
19:00 - 20:30

Място
клуб City Stage
Площад България 1
София

Категория


Премиера на комикса за възрастни „Седем градски гряха”!

„Който от вас е безгрешен нека пръв хвърли камък.”
Йн. 8:2-11

Създателите на „Седем градски гряха” – писателят, кинокритик и (не)поправим развратник Благой Д. Иванов и легендарния Петър Станимиров – ви канят на среща със собствените ви мрачни тайни.

Едно от най-дръзките творения на българската попкултура ще ви срещне с Похот, Гняв, Леност, Чревоугодие, Завист, Алчност и Горделивост и ще ви потопи в един черно-бял и ужасяващо красив свят, който ще ви докаже, че няма по-добро място за виреене на греха от… града.

Двамата автори ще признаят какви демони са ръководели създаването на проекта, а забавният и безкомпромисен Драгомир Симеонов ще се превърне в тяхната Инквизиция.

Очакваме ви от 19:00 ч. на 19 септември 2019 г. на единственото логично място – столичния клуб City Stage. Пригответе се да останете само по греховете си.

Входът е свободен, но е препоръчителен родителски контрол.

„Седем градски гряха“ са седем независими комикс истории, написани от Благой Д. Иванов и нарисувани от Петър Станимиров – майстора, добре познат на 80-те с популярното списание „Дъга“ и отговорник за кориците на Стивън Кинг и Дийн Кунц у нас.

Двамата ще разкажат защо комиксите не са само за деца и кое вдъхнови една от най-смелите книги на нашето съвремие… а скандално забавният водещ Драгомир Симимеонов ще извади най-тъмните подробности около създаването на греховното издание.