Loading Map....

Дата/час
18/04/2019
19:00 - 22:00

Място
Клуб MAZE
ул. Христо Белчев №1
София

Категория


Премиера на „Необичайните заподозрени“ от Доминик Карильо

На 18 април от 19:00 часа ви каним да се качите с нас на влака за Берлин и да отпътувате към старо отмъщение и нови приключения.
На премиерата на „Необичайните заподозрени“ на американския автор Доминик Карильо ще говорим за пътешестването, силата на книгите, музиката и любовта, мъничко за „Граф Монте Кристо“ и повече за истинския смисъл на приятелството. Приготвили сме ви незабравима вечер, стига да сте готови да смените дестинацията в последния момент.
Четиринайсетгодишната Ния оставя зад гърба си елитното си училище, родния си град София и студените си, безразлични родители и се качва на първия международен влак към Берлин. Причината? Добре планирано отмъщение към бившето ѝ гадже. По пътя тя случайно се запознава с възрастния американец Кърт, който има собствени причини да пътува към Берлин… а също и таланта да убива хора, без да иска. Преплитащите се пътища на младото момиче и стареца ги водят към приключения и финални дестинации, които никой не е очаквал. Но дали всеки ще изпълни първоначалния си план? Или някои планове са правени, за да се провалят?