Loading Map....

Дата/час
13/05/2016
10:00 - 12:00

Място
Кино „Арена“
бул. Тодор Александров 64
София

Категория


Премиера на първият пълнометражен филм по "Играй и учи с Angry Birds"

Премиера на първият пълнометражен филм за любимите на милиони деца по света разгневени птици. Дигиталните Angry birds отдавна прелетяха на хартия, при това с мисия – да забавляват и обучават децата по света. Малчуганите ще се радват и на четири нови книжки и две упражнителни тетрадки с любимите си пернати герои.

Книгите от поредицата Играй и учи с Angry Birds“ съдържат текстове за четене, логически загадки, лабиринти, идеи за конструиране и задачи за рисуване, които развиват фината моторика и сръчността на децата и подобряват уменията им за четене с разбиране, а в същото време са източник на щуро забавление.

Поредицата „Играй и учи с Angry Birds“ е създадена от технологичния гигант ROVIO в съответствие с принципите на образователна система номер едно в света – финландската. Разработчиците на култовата игра още преди няколко години решиха да използват опита и ефикасността на родната си образователна система по доста нетрадиционен начин. Убедени, че най-приятният и ефикасен начин за обучение е забавлението, създателите на Аngry Birds започнаха да разработват занимателно-образователни книги, които вече са познати и на българските деца.

Тук може да видите озвучен на български трейлър на филма, разпространяван от „Александра филмс“. Главният герой Ред говори с гласа на Слави Трифонов.