Loading Map....

Дата/час
06/02/2020
19:00 - 20:00

Място
КНИГАТА | THE BOOK
ул. "Г. С. Раковски" 193
София

Категория


Премиера на „Приказки за времето“

В месеца на любовта и виното Людмила Нинова, автор на „Приказки за времето. Истории за жени“, и AMG Publishing те канят на премиерата на една различна книга, която се опитва да излезе от канона и представите на традиционната литература.

„Приказки за времето“ е книга провокация. Тя не търси конвенционалния читател, който чете универсалното повествование от А до Я. Точно както в живота не всичко е подредено. Хронологията върви по следата на спомена.

Людмила Нинова ще разкаже повече за себе си и за идеята на книгата. Ще можете да поговорите с нея и да вземете своя автограф.

Очакваме ви на 6 февруари 2020 г. (четвъртък) в клуб „Книгата“ на ул. „Г. С. Раковски“ 193. Начало: 19:00 ч. Входът е свободен.

Повече информация за книгата: https://amgbooks.bg/predstoyashti/prikazki-za-vremeto-predvaritelni-por-chki-s-15-otst-pka-i-avtograf.html
Можете да направите своята предварителна поръчка с 15% отстъпка и автограф до 3 февруари.

За автора
Людмила Нинова е позната на читателите с три стихосбирки и с друго име – Людмила Грозданова. През 2012 г. излизат първите ѝ книги – „Спомен за тромпетиста“ (посветена и вдъхновена от Борис Христов) и „Дива череша“. През 2018 г. е публикуван третият ѝ сборник стихове: „Тъга с обувки подпетени“.
„Приказки за времето“ е отражение на своята авторка – вихрена, трудна за описване. Журналист, PR, поет, жена с въображение и история, Людмила е вплела себе си в тези страници.