Loading Map....

Дата/час
18/05/2017
19:30 - 22:00

Място
club ONYX
бул. Цар Освободител 9
София

Категория


Премиера на романа "Календарът на живота"

Клуб ONYX Ви представя младия български автор Иво Христов и четвъртата му книга, романа „Календарът на живота“.

„Календарът на живота“ е четвъртата издадена книга и първият роман на Иво Христов – 15-годишно момче, чиито молитви да стане писател, се сбъдват. В един ден. Ден, който идва след четири мозъчни операции и очакване за чудо…на Коледа! Страхът от непознатото изчезва и на негово място идва смелостта – че може, че има път извървян и път за вървене и преживявания, които не могат да не бъдат разказани.

На границата на жанра, това е една история за болката и страданието, за греха и изкуплението, за приятелството, омразата, отмъщението, прошката, за престъплението и наказанието, за вярата и безбожието, за смисъла на живота и енигмата на смъртта… Безброй въпроси търсят своите отговори, преплетени в съдбите на трима герои, които ще се окажат фатално свързани в своя не-свой „календар на живота“.

Освен на представяне на книга, ще се насладите и на много други изненади, както и на приятната обстановка, която предлага клубът. На нашето събитие освен Иво, който ще ви разкаже за своята четвърта книга, редица познати имена от родния шоубизнес ще застанат пред вас и ще прочетат някои от най-любимите си моменти от романа „Календарът на живота“. Други пък ще се погрижат за настроението ви, изпявайки едни от най-големите български хитове на сцената на клуб ONYX. Засега ще запазим имената им в тайна, но за сметка на това ще ви издадем, че когато видите нашата водеща, няма как усмивката да не изгрее на лицето ви. Познато лице на радио и телевизия The Voice – Даяна Христова