Loading Map....

Дата/час
13/12/2018
19:00 - 20:30

Място
КНИГАТА | THE BOOK
ул. "Г. С. Раковски" 193
София

Категория


Премиера на романа „Водната кула” от Диана Петрова

Издателство „Рива“ Ви кани на премиерата на новия роман на Диана Петрова „Водната кула”. Писателката ще представи петата си книга за възрастни на 13 декември от 19:00 ч. в клуб Книгата / The Book на ул. „Георги С. Раковски” №193 в София.

Участие в събитието ще вземат и актьорът от „Вездесъщият / Omnipresent“ и „Откраднат животВелислав Павлов, който ще чете подбрани откъси от романа, и Любен Дилов-син, който ще сподели своето мнение за книгата.

* * *

Какво ви е подготвила Диана Петрова с „Водната кула”?

Предприемачи от Израел откриват своя софтуерна компания в България. За да оправдаят инвестицията, българските програмисти имат трудна задача. Трябва да разработят продукт, който да подлъгва служителите със забавните си модули, така че те да прекарват повече време в мрежата и неусетно да вършат повече работа. Такова приложение би си купил всеки работодател, а това означава пари за инвеситорите.

Дали подобен стартъп ще преуспее или ще се провали? Променят ли личния им живот лесното печелене на пари и нерегламетираното работно време? „Водната кула“ е история за начинаещи програмисти, които получават повече свобода, отколкото могат да понесат, за ефекта на софтуерния сектор върху психичния живот на съвременния човек, за действителността в българските IT компании.

* * *
Входът за събитието е свободен, а книги ще могат да бъдат закупени и на място.