Loading Map....

Дата/час
26/01/2017
19:30 - 21:00

Място
Клуб на пътешественика
ул. Сердика 19
София

Категория


Премиера на "Животът не струва пари"

Кое е най-важното в живота? Заблуда ли е, че това са парите? Ако е така, защо тогава се стремим така настървено към тях? И какво трябва да ни се случи, за да изживеем катарзис? На всички тези въпроси търси отговор Иво Христов в своята новела. Разказва ни за плановете и целите на своите герои, за мотивите, които ги карат да направят едно или друго.

Действието се развива увлекателно и напрегнато, сюжетните линии се преплитат, но накрая от различните сблъсъци и битки излиза само един победител. А големият въпрос, който го вълнува, е струвало ли си е всичко, през което е минал, след като вече е дълбоко убеден, че животът не струва пари.

Кой всъщност е този победител? А в разказа кое побеждава: доброто или злото? Ще разберете едва след като съпреживеете дълго преследване из щата Невада, както и множество обрати, провалени планове, разменени самоличности, разбити илюзии и безброй перипетии.

Иво Христов е млад български автор. Роден е на 16.07.2001г. в град Радомир, където и живее. Първата си книга „Приятелите умират заедно“ написва на 13-годишна възраст, след като претърпява четири мозъчни операции. Следва издаването на новелата „Животът не струва пари“‘.
Младият автор продължава да твори.