Loading Map....

Дата/час
21/11/2018
19:30 - 21:00

Място
Sofia Live Club
пл. България №1, НДК, подлез
София

Категория


Премиера – Орлин Горанов – „Да започнем отначало“

„Да започнем отначало“ е една от най-популярните песни на Орлин Горанов, позната на поне две поколения българи и неслучайно се превръща и в заглавие на автобиографичната му книга, издадена от Книгомания.бг. Луксозното цветно издание за един от най-обичаните български певци е в съавторство с Веселина Паскова, а дизайнер е Тодор Манолов. Биографията е с твърда корица и суперобложка, състои се от 232 страници и включва над 180 снимки от личния архив на артиста.

Заповядайте на премиерата на „Да започнем отначало“ и да получите лично автограф от Орлин Горанов – 21 ноември от 19,30 ч. в Sofia Live Club.

От страниците на „Да започнем отначало“ почитателите на певеца ще проследят пътя му в естрадата, завоя към оперната зала, бляскавите появи на вариететна сцена, авантюрите в киното и театъра, навлизането в езика на мюзикъла. Излизат наяве много от неизвестните за широката публика интереси на Орлин Горанов – като ученик той е запленен от зоология, тренира лека атлетика, ориентиране, стрелба и печели състезания по биатлон. В гимназията се научава да разбира и от двигатели с вътрешно горене, което пък му помага да се справя в трудни ситуации по време на турнетата из страната по-късно. А лекотата, с която усвоява чужди езици, е плюс при многобройните му гастроли по света. И до днес да пътува за него не е само необходимост, но и голямо удоволствие – особено по море.