Loading Map....

Дата/час
01/10/2014
19:00 - 20:30

Място
Сохо/Soho
ул. Искър 4
София

Категория


SoReadable: Разпилени парченца

Поредното издание на SoReadable ще ви срещне с две дами – Мария Василева и Виктoрия Маринова, които не може да бъдат сложени в определение, защото техните писания приличат на писма, изпращани по света.

Te се намират чрез любовта си към думите, книгите и случайностите, които ги изпълват с житейски вълнения. Скоро това прелива и в общия им блог „Разпилени парченца“. Главните герои са любимият град, малките неща, вълшебствата, интересните хора, хубавите книги и, разбира се, пеперудите.

Името на техните творби те запазват в тайна. На 1-ви октомври избират да разкажат с литературно разнообразие за тъгата, щастието и влюбените моменти, а след това да ни дадат заглавието на книгата си. Мария ще ни почете (не)публикувани късчета тъга и щастие, а Вики – влюбени моменти, събрани в писма и други.

SoReadable е поредица литературни четения, които са част от културната платформа на SOHO. Сред уютната атмосфера на арт коуъркинг пространството са поканени млади автори, писатели и майстори на писането под всичките му форми.