Loading Map....

Дата/час
31/05/2014
11:00 - 12:00

Място
Книжарница „Приятели“ – Стара Загора (2)
бул. "Цар Симеон Велики" 118
Стара Загора

Категория


Книжарница „Приятели” Ви кани на среща-разговор със Стела Даскалова – автор на книгите „Какво се случва с любовта” и „Всичко започва от детството”

Стела Даскалова е майка на три деца, социален педагог и семеен консултант. Филолог по образование. Работила е като редактор на сп. „Тийнейджър“, преподавател по литература и сценарист в рекламна агенция. Автор е на много успешни книги за общуване.

Професионално е помогнала  на много деца и родители да намерят решение на проблемите си и да постигнат хармония във взаимоотношенията си. За написване на  книгата си „Всичко започва от детството”  авторката е анкетирала над 300 деца на различна възраст, които са споделили  откровено своите мечти, страхове и проблеми в отношенията с родителите.

В предстоящата срещата с авторката може да научите и повече за това възможно ли е да се научим да летим без да падаме и да разбиваме сърцата си, и как да се освободим от страховете си свързани с голямата любов?

Ако темите описани в книгите на Стела Даскалова, са близки до вашето ежедневие и душевност , заповядайте на срещата-разговор на  31 май в книжарница „Приятели” на бул. „Цар Симеон Велики”118 от 11.00 часа.