Loading Map....

Дата/час
09/07/2018
19:00 - 20:00

Място
Бургас
Бургас
Бургас

Категория


Елена Павлова и книгата ѝ "Камен и пиратите от 5г" в Бургас

На Сцената този път ще има не само книги и хора, но и куче!
И как иначе, когато при нас идва Елена Павлова. Моля да не се бъркате, кучето се казва Пират, а Елена е писател и направи от Пират книжен герой. Под различни псевдоними тя е автор на няколко фентъзи-романа, на над двадесет книги-игри, носител е на редица награди.

НЕЙНАТА НОВА КНИГА „КАМЕН И ПИРАТИТЕ ОТ 5Г” АКОСТИРА ПРИ НАС НА 09.07, ПОНЕДЕЛНИК, В 19.00 Ч. В ДВОРА НА ГАЛЕРИЯ БАЕВ, ТОЧНО СРЕЩУ ДЕТСКАТА ПЛОЩАДКА ЗАД ГЪБКАТА – БЛИЗО ДО ДЕЦАТА И БЛИЗО ДО МОРЕТО. ЗАЩОТО НИТО ЕДИН ПИРАТСКИ КОРАБ НЕ Е ИСТИНСКИ ТАКЪВ, ДОКАТО НЕ Е ПУСНАЛ КОТВА НА БУРГАСКИЯ БРЯГ!

Пират е джак-ръсел териер, страстен спортист, но не издържа на напрежение и затова често прави грешки по трасето. Винаги си носи играчка с по-дълги крачета, за да се здрависа с всеки срещнат. Камен пък е новият ученик с глава, пълна с щуротии и забавна история за всяка ситуация… Но пък, знае ли човек – може историите му да са истински и съвсем като на кино чуждестранни шпиони се опитват да го отвлекат?

И знаете ли какво, една тайна: ВСЯКО от децата от 5 Г си има прототип в живота. Затова са толкова симпатични, просто няма как да им устоиш, чак ти се приисква да отидеш на зелено училище, за да срещнеш такива сладури, да се сприятелиш с тях, с истинско дете-чудо.
Елате, доведете майки, бащи, баби, дядовци, деца, кучета и кой каквото животно има – ще се запознаем, ще разлистим книгата, ще накараме ИСТИНСКИ ПИСАТЕЛ И ИСТИНСКО КУЧЕ да ни кажат и покажат що за спорт е аджилити и какво е да си петокласник в класа на Камен.
А ако още ходите на училище, може пък да се окаже, че главата ви е пълна със забавни истории, които само чакат да срещнат нови приятели, за да бъдат разказани.

В галерия Баев, бул. „Демокрация”6