Loading Map....

Дата/час
21/11/2015 - 22/11/2015
22:30 - 00:00

Място
Mixtabe 5
бул. България, в подлеза на НДК
София

Категория


„Концерт за френски ключ“ – Представление на Драматичен Театър „Стефан Киров“ – Сливен

Театралното представление „Концерт за френски ключ“ се включва в програмата на второто издание на NightLive на 21 ноември!

Актьорите от сливенския театър ще изиграят „Концерт за френски ключ“ пред софийската публика като част от програмата на „Нощ на театрите“ на 21 ноември в клуб „Mixtape 5“

Спектакълът „Концерт за френски ключ“ на сливенския драматичен театър „Стефан Киров“ ще бъде част от програмата на “Нощ на театрите“ в София на 21 ноември. Актьорите Димитър Марков и Августин Демерджиев ще представят своя „концерт“ на NightLive Vol. 2 преди бандите Sofa Surfers и Hidden Orchestra да излязат на сцената на клуб „Mixtape 5“ със своите чисто нови албуми. Събитието започва в 22:30 часа, когато всички зрители са поканени да станат част от вълнуващото приключение, наречено NightLive.

„Концерт за френски ключ“ представлява своеобразно надиграване между двамата актьори, които с лекота въвличат всички присъстващи в тяхната игра със смях и емоции. Двама виртуози на сатирата жонглират ловко с шегите на съдбата. „Какво се случва, когато мъжът играе на табла сам, съпругата му иска сватба като тази на Жулиета, тъщата гони лебедите в езерото, а съседката звъни на вратата с развалена ютия и още нещо наум? Кои ключалки ще отвори френският ключ?“ Отговори на тези и други въпроси ще откриете в това пиршество на хумора, което преобръща представите и клишетата за секса и романтиката, залегнали в съзнанието на съвременния човек.

Една тежка доза смях, която леко да си поиграе с вашето съзнание, преди отнасящите живи изпълнения на Sofa Surfers и Hidden Orchestra.

Австрийската трип-хоп банда Sofa Surfers пристига с чисто новия си зашеметяващ албум SCRAMBLES, ANTHEMS AND ODYSSEYS, а вълшебните Hidden Orchestra ще представят тяхната компилация REORCHESTRATIONS, както и най-новото си изящно аудио-визуално шоу.

Не пропускайте нощта на NightLive на 21 ноември, когато различни артисти ще ви пренесат в света на театъра и музиката! Събитието е част от програмата на „Нощ на театрите“ и ще се случи на сцената на клуб „Mixtape 5“ в София.

Билети „Ранно Пиле“: На цена 15/20 лв. само в магазин „Яко“ / Ул. „Граф Игнатиев“ 43/ или с резервация на 0886 33 33 67.

Стандартни и онлайн билети: На цена 20/25 лв.  в мрежата на Eventim.bg /Пикадили, На тъмно, OMV, Технополис, Билетен център НДК, Арена Армеец и др./

Следете и Фейсбук събитието.