Loading Map....

Дата/час
12/10/2016
18:30 - 20:00

Място
Книжарница „Хеликон-България“
бул "Цар Освободител" 4
София

Категория


Националното литературно турне на романа „Камбаната“ от Недялко Славов

Националното литературно турне на автора, което започва с премиера на новата му книга в град София на 12 октомври (сряда) от 18,30 часа в Книжарница „Хеликон“ – България, и ще продължи в още 5 български града – Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Русе и Бургас.

„Камбаната“ носи изключителен емоционален и социален заряд и е поредното доказателство, че Недялко Славов е явление в съвременната българска литература. Само за няколко години той написа четири романа, които впечатлиха читателската общност и спечелиха авторитетни литературни награди, сред които – „Хр. Г. Данов“ – за романа „Фаустино“, „Пловдив“ – за романите „Портрет на поета като млад“ и „432 херца“, и „Хеликон“ – за романа „432 херца“.

Най-голямото признание за него обаче си остава интересът на читателите, които с нетърпение очакват петия му роман – „Камбаната“. За всички тях Издателска къща „Хермес“ организира Националното литературно турне. То ще даде възможност на почитателите на Недялко Славов да видят и чуят на живо един от най-интересните и провокативни български писатели .