Loading Map....

Дата/час
21/10/2017
18:30 - 20:00

Място
Нашето място
бул. ген. Столетов 107
Стара Загора

Категория


Представяне на книгата "Човек сред хората" в Стара Загора

Изд. Black Flamingo Publishing, писателят Нинко Кирилов и Пътуващите книги на Стара Загора ви канят на премиерата на книгата „Човек сред хората“ в Стара Загора.

Какво е „Човек сред хората“?
Сборник от 19 разказа, градски, емоционални, категорично ситуирани в съвремието ни и около него с акцент върху детайлите на човешката душевност, отчуждеността и сложността в комуникацията. „Човек сред хората“ (изд. Black Flamingo Publishing, 2017 г.) също е втората книга на писателя Нинко Кирилов.

Какво да очакваме от книгата?
„Текстовете на Нинко Кирилов са разказите на поколението, написани така, че нарушаването на правилата винаги е уместно. Въобще, Нинко е един от най-добрите разказвачи на български език.“ – Това твърди писателят Васил Георгиев за книгата и автора, които предоставяме на вашето внимание. „В новия си сборник Кирилов е обсебен от детайла воайор спрямо героите си. „Човек сред хората“ е разходка из широкия спектър на човешкото и изследване върху личните граници“, добавя редакторът на книгата Мария Куманова.

Как ще се случи всичко?
Премиерата ще протече в разговор между автора и Олга Клисурова (в ролята на водещ, домакин и всичко останало), автора и публиката, Олга Клисурова и публиката и всички тях и книгата.