Loading Map....

Дата/час
06/04/2017
17:30 - 19:00

Място
Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе
ул. Дондуков-Корсаков №1
Русе

Категория


Представяне на книгата „Огледало без рамки“ на Стоичко Миличин в Русе

Стоичко Миличин е автор на книгата „Огледало без рамки“, един съвременен прочит на „Алиса в огледалният свят“ или как да обичаме хората и целият свят – такъв, какъвто е: несъвършен, неопознат, неповторим !

„В търсене на пътя към щастието продължаваме да се лутаме между древните традиции, литературата, различните религиозни и философски учения. За първи път всички парчета от пъзела са събрани заедно в едно невероятно откровение, което ще промени живота на всички, до които достигне. Огледало без рамки ви поднася мъдрост, натрупана и споделена през духовните търсения, личния и професионален опит на автора. Чрез езика на Луис Карол през преживяванията на Алиса ви се разкриват малките стъпки и знания как чрез личното си равновесие да превърнем щастието в ежедневие. Някак неусетно лесно и трайно усвояваме възможности и умения за преодоляване на препятствия и постигане на неща, които мнозина считат за невъзможни. Вие избирате какво да бъде собственото ви Аз от двете страни на огледалото“. Стоичко Миличин

Стоичко Миличин е от тези хора, които вярват, че за да си щастлив трябва да бъдеш, а не да имаш. Психологът, който ни показва как да бъдем щастливи! Дипломиран магистър психотерапевт в областта на индивидуалната психология. С дългогодишен опит и специализации придобити в България и в чужбина. В психотерапевтичната си дейност съчетава методи както от традиционната, така и от трансперсоналната психология. Стоичко Миличин е успешен мениджър в корпоративните среди, като работи с компании в България, Европа и Русия. Използвайки натрупания опит,  сега той реализира различни проекти, като основен изпълнител или партньор в сферата на управлението, маркетинга, продажбите, позиционирането, мърчъндайзинга, обучението и човешките ресурси. Работи като лектор и консултант за някои от най-големите компании на нашия пазар.