Loading Map....

Дата/час
05/11/2018
19:00 - 20:30

Място
Книжен център „Гринуич“
бул. „Витоша“ 37
София

Категория


Представяне на книгата „Решение за милиони“

Ден преди семинара на Робърт Ролих в София ви каним на среща с него и книгата „Решение за милиони: Избегнете нагласената игра на финансовата индустрия и защитете инвестициите си“. Модератор на събитието ще бъде Александър Николов – финансов анализатор, бизнес консултант и коуч.

„Решение за милиони“ не е за хора, които имат финансови проблеми. Не е книга за това как да печелите повече пари – въпреки че философията, на която уча, ще ви позволи непряко да увеличите доходите си. Това не е книга как да спестите малка сума на ден, като не купувате нещата, които обичате. Също така не е книга за това как да се измъкнете от дълговете си или да правите бюджета си. И най-вече това не е книга как да използвате купони, за да спестите пари, докато пазарувате.
Това е книга за хора, които вече печелят прилична сума пари и искат значително да увеличат нетната им стойност, като започнат да инвестират или като променят начина си на инвестиране. Тази книга е предназначена за хора, които вече знаят, че инвестирането е задължително и искат да получат възможно най-добрата възвръщаемост на инвестициите си. Тя е за хора, които високо ценят времето си и искат да бъдат 100% убедени, че са се погрижили за финансовата си сигурност и че инвестираните пари работят усилено за самите тях, а не за финансовата индустрия.
Така че, ако се разпознавате в това описание, предстои ни пътуване, което променя живота.
Подгответе се за излитане!
Робърт Ролих