Loading Map....

Дата/час
04/07/2013
19:00

Място
Сладкарница Неделя
бул. „Черни връх” №13
София

Категория


"Родена на 4 юли": Представяне на романа "Парола "9 месеца"

На 4 юли 2013 г.,(четвъртък), от 19 ч. в сладкарница „Неделя” (бул. „Черни връх” № 13) книгоиздателска къща INICIALI и Цвети Георгиева представят романа „ПАРОЛА „9 МЕСЕЦА”.

„ПАРОЛА „9 МЕСЕЦА” е дебютната книга на ексцентричната радио- и пресжурналистка Цвети Георгиева и първият роман на българския книжен пазар, посветен на бременността. Известни българки ще споделят забавни моменти от най-вълнуващото време за всяка жена.

Съвсем естествено, по време на събитието, ще отдадем заслуженото и на татковците – без тях не може, знаем го от опит J, като отличим най-заслужилите сред тях. На популярни мъже ще бъдат връчени призовете: „Баща по ноти”, „Супертатко”, „Най-лош екранен и най- добър реален баща“, „Най- добър лечител за душата на жената“, „Най-грижовен баща“.
Компилацията ще бъде издадена и ще е подарък към следващата книга на Цвети Георгиева и Книгоиздателска къща INICIALI.

Водещ на събитието ще бъде финалистът от „Music Idol” Теодор Койчинов, а медийни партньори списание „9 месеца” и радио „Фреш”. За да бъде насладата ни пълна, ще се погрижат любезните ни домакини от сладкарница „Неделя”.

Не на последно място ще бъде даден старт на инициативата „Смехът на нашите деца”. Целта на инициативата е да бъде създадена колекция с най- сладкия звук на света – детският смях. Читателите ще могат да изпращат звуков или видео файл на hahaha@iniciali.com