Loading Map....

Дата/час
08/11/2018
18:00 - 19:30

Място
Национална библитоека „Св. св. Кирил и Методий“
бул. „Васил Левски“ №88
София

Категория


Премиера на книгата "Истината за Ким Филби"

Kой е истинският Ким Филби – Шпионина на ХХ век или глобален офицер за връзка

Ако искате да разберете как Шпионина на ХХ век Ким Филби, приятелят му Виктор Ротшилд и младежите от тяхната група са успели да скарат Сталин и Хитлер и години наред са ги манипулирали, заповядайте на премиерата на международното разследване, представено в книгата „Истината за Ким Филби“.

На нея за първи път ще бъдат осветлени високопоставените контакти на бащата на Филби и приятелствата му с Чърчил, с Рузвелт, шефа на ЦРУ Алън Дълес и саудитската кралска фамилия, наследени по-късно и от синът му.
Ще разберете подробности за старателно прикриваните досега ювелирните спецоперации на групата около Филби и Ротшилд и приносът й за по-бързото приключване на Втората световна война.

Ще се докоснете до една компания от идеалисти със суперинтелект, която проявява висш пилотаж в световната политика и дипломация.
Благодарение на стотиците разсекретени документи в Националния британски архив и живите свидетелства на обкръжението на Ким Филби и съпругата му, ще откриете какви са истинските мотиви на Шпионина на ХХ век и дали той изобщо е бил такъв.

Единствено на дискусията ще разберете и какви са били съветите на Филби към неговите ученици в тайната му школа в Москва и как трябва да действат разузнавачите и дипломатите, за да не допуснат нова студена война.

На чаша вино ще обсъдим и дали все още не сме част от последната операция на Филби.