Loading Map....

Дата/час
18/01/2015
18:30 - 21:30

Място
The Barfly
ул. Алабин 50А
София

Категория


Три бради четат в бара

Тази неделя в 18:30 три от младите бради на българската литература четат своя проза  в Barfly на улица „Алабин“. Историята отдавна е показала органичната връзка между брадите и литературата. Важно е, че литературата продължава да има свои бради. Както и че брадите продължават да имат своя литература.

Стефан Икога (първа брада): Стефан е известен не само с хапливия си език, но и с хапливия дисплей на огромния си телефон, с когото често води ожесточени спорове кой от кого е по-умен и кой на кого принадлежи (в редките случаи, когато не пише на него поезия). Иначе е много готин, модерен и на всичко отгоре може да пише.

Боби Петров (втора брада): Известен представител на нелегалната според няколко писателски съюза групировка „писателибезкниги“. Представителите на съюзите твърдят, че писателят без книга не е писател, но Боби с лекота показва, че с няколко принтирани листа А4 в ръката си, може да каже повече от писатели, които са публикували събраните си съчинения. Освен това умее да разказва добре и го прави често в „Лигата на разказвачите“.

Иван Димитров (трета брада): Един по-скоро сърдит, отколкото човек (или поне това разбираме от каменното му и доста намръщено изражение.) За късмет след това започва да чете и повечето пъти е над средното ниво. Има зад гърба си четири книги, за които обича да казва, че са най-големият му кошмар и го преследват. Има и три постановки, от които две бивши и една нюйоркска.

Изобщо – добри хора, брадати.

А след четенето не си отивайте, защото Третата брада, която се явява и запален меломан, ще пуска музика.