Map Unavailable

Дата/час
02/02/2015 - 02/03/2015
00:00 - 12:00

Място
fb.com/SoftpressBooks
fb.com/SoftpressBooks
fb.com/SoftpressBooks

Категория


Конкурс "Твоето усещане за Париж"

„Твоето усещане за Париж“ е конкурс за непрофесионална фотография, който издателство „Софтпрес“ организира, за да отбележи излизането на биографичния роман „Седем писма от Париж“ от Саманта Веран.

Условия за участие:

До 14 февруари 2015 изпратете своя авторска снимка на тема „Твоето усещане за Париж“ – не е необходимо фотографията да е от Париж или Франция, трябва само да изразява вашето усещане за нещата, които свързваме с този град – шик, любов и романтика. Снимките изпращайте на адрес igra@soft-press.com. Всеки може да участва само с една снимка. Снимки с вулгарно съдържание и такива, които нарушават общите условия на facebook, няма да бъдат допускани за участие.

На 15 февруари 2015 ще качим всички снимки в специален албум на фейсбук страницата на издателство „Софтпрес“ (fb.com/SoftpressBooks). Печелившите ще бъдат избрани чрез гласуване с „харесване/like“ на снимката. Гласуването ще продължи от до 1 март 2015. На 2 март в 12:00 ще бъдат обявени победителите.

Наградите:

Авторът на снимката, събрала най-много „харесвания“, ще получи специалната подаръчна кошница „Усещане за Париж“, пълна с изтънчени изненади. Авторите на снимките, класирани на второ и трето място, ще получат ваучери за книги от каталога на издателство „Софтпрес“ на стойност 50 лв.