Loading Map....

Дата/час
08/08/2013
19:00 - 20:00

Място
Алея на книгата Варна 2013
бул. Сливница №5, Ларгото между х. Черно море и ФКЦ
Варна

Категория


Представяне на „Заекът и неговата мечта” от Мария Донева във Варна

ИК Жанет 45 с удоволствие ви кани на представянето на Мария Донева и поемата „Заекът и неговата мечта“ в гр. Варна.

След поредица от срещи с читатели в цялата страна (от Дунав до Егея бял) книгата за симпатичното заешко семейство най-после ще пристигне във Варна.
Варненци няма да я разберат, защото в нея се разказва за един Заек, който душата си дава да иде на море, а на тях морето им е пред очите.
Но това пламъче, което кара Заека да мечтае, гори и в тях, затова книгата ще им бъде супер интересна.
Колко е красиво мъжът ти да има мечти. Колко е важно жена ти да те обича.
„Заекът и неговата мечта” – една поема за удоволствието от труда и щастието от почивката, за любовта, свободата и близостта; и други стихотворения за дълбоката радост и високата тъга.

Мария Донева е родена в Стара Загора, завършила е Българска филология в СУ „Свети Климент Охридски“. Печелила е награди от престижни литературни конкурси. Автор е на книгите „Очи за красотата“, „Сбогом на читателя“, „Празнината между нас“ (Охрид), „Има страшно“, „50 години старозагорско куклено изкуство“, „Прикоткване на смисъла“ и „Меко слънце“. Работи в Постоянния театър към Държавна психиатрична болница „Д-р Георги Кисьов“ – Раднево, и като драматург в Драматичен театър „Гео Милев“ – Стара Загора.

Събитието е част от културната програма на Алея на книгата – Варна 2013.
Книгите на Жанет 45 ще може да намерите от 2 август в шатра 12 (на Ларгото между х. Черно море и ФКЦ)

Ако още не сте сигурни дали да отидете, предлагаме да прочетете ревюто на Габи за „Заекът и неговата мечта“ и със сигурност няма да се колебаете много.