fb
Не пропускайтеПанаирът

42-ят Софийски международен панаир на книгата – на 4 етажа в НДК

1 мин.
Panair na knigata 2014

На 4 етажа на Националния дворец на културата и на обща площ над 1200 кв.м. ще бъдат разположени щандовете на рекордните над 200 изложители по време на 42-то издание на Софийския международен панаир на книгата, съобщават организаторите от Асоциация „Българска книга”. Тази година панаирът ще се проведе между 9 и 14 декември и ще бъде открит от президента Росен Плевнелиев от 10 ч. на 9 декември в Мраморното фоайе на НДК.

В това издание на изложението ще бъдат разположени 7 чуждестранни щанда: Румъния, Сърбия, Унгария, Иран, Институт „Сервантес“ (Испания) и два руски щанда. Северната ни съседка Румъния ще бъде фокусна държава на събитието, което се очаква да привлече повече от 40 000 посетители.

Културната програма има специално обособена сцена, която и тази година ще се намира на третия етаж на НДК. По традиция ще бъдат връчени и издателските награди „Златен лъв“.

„Аз чета“ е медиен партньор и ще ви разкаже за най-интересните моменти и места на Панаира, които не трябва да изпускате. Следете специалната ни секция „Панаирът“ за още подробности.