fb
БългарияНовини

„Българска история“ открива книжарница в София

1 мин.
Advertorial

В разгара на летния сезон сдружение „Българска история“ отваря своя книжарница в София. Книжарницата ще бъде официално открита на 18 юли (събота), а празничният повод ще бъде отбелязан и с 50% намаление на всички артикули.

„Отварянето на първата ни книжарница идва в интересен момент. От една страна, начинанието е пряко следствие от редуцираното ДДС за книгоиздателите, което ни позволи да поемем глътка въздух и да реализираме тази отдавна планирана инвестиция. От друга, то носи рискове, тъй като физическите магазини пострадаха най-пряко от ограниченията във връзка с коронавируса“, разказва Марио Мишев, основател на сдружението и допълва „Трудно ни е да предвидим какви ще са преките ползи от книжарницата, но пък силно вярваме, че брандът ни се нуждае именно от едно такова разрастване. Винаги сме се стремели да бъдем по-близо до нашите читателите, да обменяме идеи и да градим заедно развитието на „Българска история“.

Новата книжарница се намира на ул. „Ген. Гурко“ 27, а екипът на сдружение „Българска история“ ви очаква там на 18 и 19 юли от 11 до 19 ч.

[ + ]