fb
От издателстватаСпециални

Книжарници „Хермес“ отбелязват Световния ден на книгата с отстъпки до 70%

2 мин.
Advertorial

По традиция на 23 април отбелязваме Световния ден на книгата и авторското право, а тази година книжарници „Хермес“ ще зарадват почитателите на литературата с големи книжни намаления. От 21 до 25 април всички книги на Издателска къща „Хермес“ са с 30% отстъпка от коричната цена, а специално подбрани заглавия може да бъдат закупени с отстъпка от 70% или 50%. Промоцията важи във всички книжарници „Хермес“ и онлайн на www.hermesbooks.bg.

До 25 април феновете на Нора Робъртс, Джейн Ан Кренц, Сандра Браун могат да закупят най-новите им книги с 30% отстъпка. Историческият роман „Героичната арка“ от Жозе Родригеш душ Сантуш и публикуваното през април продължение „Любовницата на губернатора“ също се предлагат с намаление.

В промоцията са включени красиво оформените заглавия от колекция „Клуб Класика“, книги от любими български писатели, романтични истории, трилъри и още много чудесни книжни предложения.

Ако искате да попълните библиотеката на някой малък читател, може да разгледате красиво илюстрованите издания „Животът е прекрасен“, „Винаги ще те обичам“, „Зайчето ме изслуша“ и разбира се, „Денят, в който пастелите си тръгнаха“ с илюстрации от Оливър Джефърс. „Кулинарна книга на малкия готвач“ пък е с отстъпка от 50% и много родители я препоръчват горещо за всички деца, които обичат да създават кулинарни творения.

Сред заглавията на ИК „Хермес“ ще откриете и кулинарни книги от Опра Уинфри и Джейми Оливър, както и множество интересни предложения за почитателите на нехудожествената литература. Очакват ви четива, свързани с бизнес, личностно развитие, здравословно хранене или вдъхновение – накратко, книги за всеки в семейството!