fb
НовиниПо света

Чанинг Тейтъм издаде втора детска книга

2 мин.
Getty Images

Чанинг Тейтъм издаде втората си детска книга – The One and Only Sparkella Make a Plan, а появата на новата издание обяви самият актьор в профила си в Instagram. Книгата е продължение на първата – The One and Only Sparkella, с която дебютира през май 2021 г. Актьорът допълни, че детската му поредица ще се сдобие с игрален филм, като разкри, че Памела Рибон, която режисира анимациите „Моана“ и „Ралф разбива интернета“, ще се присъедини към проекта. 

„Това е толкова смешно, странно нещо. Ако говорите с някой от моите учители по английски език през целия ми живот, те биха казали, че той е най-малко вероятно да успее някога да бъде автор“, каза Тейтъм, цитиран от Forbes.

Тези измислени истории проследяват изпълнените с блясък приключения между малко момиченце на име Ела (което често предпочита да бъде наричано „Спаркела“) и баща ѝ, докато и двамата се стремят да прегърнат творческите си страни и да си напомнят, че да си уникален в този свят е всъщност нещо добро. Тейтъм казва, че писането на първата книга за Спаркела в сравнение с тази втора книга е доста различен процес за него.

Тейтъм признава, че дъщеря му Евърли е била негова „муза“, докато е създавал книгите. Дори фразите са вдъхновени от моменти от живота им.

Наскоро беше съобщено от Variety, че Спаркела скоро ще се появи на екран с филмова адаптация с MGM, където се очаква Тейтъм да участва и продуцира проекта заедно със своята продуцентска компания Free Association.