fb
БългарияНовини

Ciela отвори книжарница и в CCS

1 мин.
ciela css

Към семейството на веригата книжарници Сиела се присъедини и осми член. Така CCS стана шестият голям търговски център в България, в който се сдобива с книжарница Сиела.

Гости на откриването бяха най-популярни съвременни български автори като Леа Коен, Мартин Карбовски, Ваня Щерева, Алек Попов, Георги Господинов, Теодора Димова, Богдан Русев, Михаил Вешим, Тома Марков, Светла Иванова, Любен Дилов.

Веселин Тодоров Сиела„Благодарни сме на новия мениджмънт на CCS за експедитивността и разумната преценка, които ни позволиха толкова бързо да направим тази книжарница“, заяви по време на откриването изпълнителният директор на Сиела и председател на Асоциация Българска книга Веселин Тодоров.

Според него положителен принос вероятно има и световната икономическа криза, която дава шанс на бизнеси с по-ниска норма на печалба, като книготърговията, да намират място в търговските центрове. „Благодарим и на колегите от всички големи издателства, които ни гласуваха огромно довери, предоставяйки ни своя продукция за над 1 млн. лева“, допълни Тодоров.

От Сиела разкриха плановете си компанията да продължи развитието на своята верига, но само в най-добрите търговски центрове в големите градове.