fb
НовиниПо света

Coldplay изпращат феновете си на „лов за съкровища“ в библиотеките

1 мин.

coldplay-ghost-stories-album-cover-400x400Британската рок група Coldplay изпраща феновете, които искат да спечелят билети за концерт, на лов за съкровища в книги с призрачни истории. Екипът на бандата е скрил страници, написани на ръка от фронтмена Крис Мартин и свързани с песните от новия албум „Ghost Stories“, в книги със зловещи истории в библиотеки в девет различни държави.

Феновете ще трябва да разгадаят уликите, които бандата пуска през акаунта си в twitter, за да намерят книгите и страниците с текстове. Един от тях съдържа и специален „златен“ билет – „ловецът“, който го намери ще пътува до Лондон, за да гледа Coldplay на живо на 1 юли.

Поредица от постове на страницата на групата гласи: „Групата реши да разкрие текстовете на всички песни в албумa „Ghost Stories“, поставяйки ги в книги със призрачни истории в библиотеки в девет държави… Указания за точното местоположение на ръкописните страници на Крис ще публикуваме в twitter със хаштаг #lyricshunt… Един от деветте #lyricshunt плика съдържа специалния Златен билет… Няколко от тези пликове вече са скрити в призрачни книги в библиотеки по цялата планета. Добре дошли сте да участвате…“

https://www.youtube.com/watch?v=CoR6wFmSryc