fb
КнижарницитеНовини

Cyber Monday 2016 в Ozone.bg идва с отстъпки до 70%

1 мин.

Емоциите от черния петък сякаш вече поотшумяха, но големите предпразнични отстъпки са все още тук. За втора поредна година Ozone.bg радва своите потребители с двудневна Cyber Monday кампания, в която отстъпките са до 70%.

Над 40 000 артикула са намалени в двата дни на промоцията, а сред тях са и стотици книги и колекции с отстъпки от 15% до 60%.

Cyber Monday в Ozone.bg на 28 и 29 ноември🎉 Cyber Monday е събитието, през което Ozone.bg предлага едни от най-примамливите намаления и промоции всяка година! 🎉

В рамките на Cyber Monday (28 и 29 Ноември) на нашият сайт ще намерите книги, игри, пъзели, играчки, настолни и семейни игри, слушалки, мишки, клавиатури, тениски, джаджи и още много продукти на специални цени.
И следвайки традицията на Cyber Monday, както всеки друг ден, ние ще ви предложим безплатна доставка 👉 http://ozn.bg/cm-ozone :)

Posted by Ozone.bg on Monday, November 21, 2016

В Cyber Monday 2016 на Ozone.bg са включени още игри, пъзели, играчки, настолни и семейни игри, слушалки, мишки, клавиатури, тениски, джаджи и още много продукти на специални цени.