fb
Новини

Дари книга и подкрепи младежки проект

1 мин.
blagotvoritelna-kampania-zavod-za-idei

Сдружение “ Завод за идеи“ обяви нестандартна благотворителна кампания. Красиво опаковани книги ще се раздават на минувачите пред Философския и Богословския факултет на Софийския университет по случай Деня на будителите срещу символична цена от 2 лв. Събраните средства ще бъдат използвани за подкрепа на реализацията на младежки проект в сферата на образованието, избран на конкурсен принцип.

Можете да дарите книга за кампанията най-късно до 29 октомври, като я занесете на място, изпратите по пощата или чрез куриер. Търсят се интересни за широката аудитория заглавия на български и чужди езици от художествената и нехудожествена литература.

„Завод за идеи“ е младо сдружение, което промотира и подпомага предприемачеството сред младите хора. То работи в партньорство с „Младежка Банка“ – инициатива за отпускане на грантове, управлявана изцяло от млади хора, която показва младежката гледна точка във филантропията и подкрепя младежки проекти на територията на дадено населено място. Сдружението е автор на инициативата „Живата библиотека“.

Още подробности за акцията прочетете на сайта на TimeHeroes.