fb
Днес на ПанаираПанаирът

Ден шести на Пролетния базар на книгата 2016

1 мин.
Bazar na knigata 2016

Неделя е чудесен ден за разходка. Неделя е заключителният ден на Пролетния базар на книгата 2016. Разходете се сред книгите! 

В последния ден на Базара са предвидени и няколко вълнуващи срещи с любими детски писатели:

Книга с автограф с Петя Кокудева и „Питанки“. В неделя ще можете да се срещнете с Петя Кокудева и нейните „Питанки“. Тя ще ви очаква с новата си книжка на щанда на издателство „Жанет 45“.
Представя: изд. „Жанет 45“
Място: щанд № 327
Начало: 11:00

Среща с автограф с Юлия Спиридонова. Една от най-популярните български детско-юношески писателки –  Юлия Спиридонова, ще зарадва тийнейджърите с лични посвещения в „Тина и половина”, „Графиня Батори“ и „Макс”, както и в новия й роман „Кронос. Tоя нещастник!”, а по-малките читатели – в приказките „Бъди ми приятел“ и „Каква магия крие се в снега”.
Представя: изд. „Кръгозор“
Място: щанд № 323
Начало: 11:00 до 14:00

Представяне на най-новите книги на издателство „Прес“ – „АБВ Книжка за буквите със стихчета от любимите поети Леда Милева и Дядо Пънч“, „Агенция за родители“, „Моята вълшебна чантичка“, „Моята захарна чантичка“, „Моден Уинкс дизайнер“, „Непохватковците забъркват каша в зоопарка“. Специален гост ще бъде любимецът на децата Дядо Пънч. Той ще представи своите книжки „Цар Футбол“ и „Пъстър джунглевард“, ще чете стихове и ще дава автографи. Събитието ще се огласява от звънливите песни на вокална група „Смехоранчета”.
Представя: изд. „Прес“
Място: сцена/ляв полуетаж, НДК
Начало: 13:00