fb
На щанда на...ПанаирътСпециални

Добре дошли на щанда на Издателска къща „Хермес“ (Шатра 4)

2 мин.

Advertorial

От 23 до 28 юни (вторник – неделя) в София се провежда традиционният Пролетен базар на книгата. Тази година събитието е на открито в парка пред НДК  (откъм бул. „Патриарх Евтимий“), а Издателска къща „Хермес“ ви очаква на шатра №4.

По време на събитието ще може да закупите всички книги на издателството с 20% отстъпка!

На шатра №4 ще намерите много заглавия от любимите ви български писатели. Ще  откриете най-новите книги на Георги Мишев („Мир на кумирите ни“) и Неда Антонова („Безмълвие“), както и всички популярни романи от Владимир Зарев, Ивинела Самуилова, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Димо Райков, Георги Божинов, Камелия Кучер и много други.

На 24 юни посетителите на Базара имаха възможност да си вземат и книги с автограф от Неда Антонова. В романа си „Безмълвие“ тя разказва за греховната младост на Паисий Хилендарски. Неда Антонова – единствената жена, удостоена с литературната награда „Златен меч“, е автор на повече от двадесет романа. Голяма част от техните сюжети са свързани със събития от родната история. В „Безмълвие“, след дълги години проучвания, Антонова ни показва един непознат облик на Отец Паисий – за пръв път го виждаме не като побелелия монах от читанките, а като човек от Бога и за Бога, жив човек. Само месец след публикуването си романът вече е сред бестселърите на издателството.

По време на базара ще можете да закупите с отстъпка и още много популярни заглавия на ИК „Хермес“, като „Тънкото изкуство да не ти пука“ от Марк Менсън, „Атомни навици“ от Джейм Клиър, новите романи на Джени Хейл и Сара Джио, любимите ви заглавия от Джоджо Мойс, Жозе Родригеш душ Сантуш, Даниъл Силва и други.

Ако се готвите и за лятното четене на децата, на шатра №4 ви очакват книгите от колекция „Златно перо“, както и много занимателни издания (като АртКнигите Gorjuss) и луксозните сборници с приказки. Тийнейджърите ще намерят „Книга за феновете на Били Айлиш“, „Наръчник по основи на рисуването“ и най-новите книги от поредиците „Дневникът на един нинджа“ и „Скъпо тъпо дневниче“.

Книги за деца, художествена и нехудожествена литература, любими романтични романи, вълнуващи трилъри… всичко това и още много ще намерите на шатра №4 от 23 до 28 юни!

Споделете радостта от четенето с Издателска къща „Хермес“!