fb
На щанда на...Панаирът

Добре дошли на щанда на „Книгомания“ (110)

3 мин.

Advertorial

По време на 46. Софийски международен панаир на книгата, който тече тази седмица, издателство „Книгомания“ дава възможност на читателите да се срещнат с любими автори и да купят подаръци за Коледа. На щанда на издателството за среща с автограф ще ги очакват Георги Тошев с книгата „Години Любов. Невена Коканова“, която излиза за юбилея на актрисата, Мария Лалева, авторка на хитовия роман „Живот в скалите“, актьора Георги Мамалев, певеца Орлин Горанов, легендата на родния волейбол Любо Ганев и журналистката Евгения Атанасова с книгата ѝ за Кристо.

Верни на МАНИЯТА ДА СИ РАЗЛИЧЕН, „Книгомания“ е подредила за читателите приказки за деца, популярен бизнес, художествена литература, биографии, занимателни книги, 3D пътешествия, научнопопулярни четива, оцветяване за възрастни, книжки със звуци и стикери, енциклопедии и луксозни албуми, книги на Mensa, както и немалко чужди издания на английски език.

Среща за автограф на 13 и 15 декември на щанд №110:

13.12 /четвъртък/ от 18:00 ч. Георги Мамалев

15,12 /събота/ от 12:00 ч. Орлин Горанов

15.12 /събота/ от 13:00 ч. Мария Лалева 

15.12 /събота/ от 14:00 ч. Евгения Атанасова

15.12 /събота/ от 17:00 ч. Любо Ганев

15.12 /събота/ от 18:00 ч. Георги Тошев 

На 13 декември от 11:00 ч. в Градската градина на София в рамките на Панаира на книгата и като част от честванията за 80-годишнината на великата актриса Невена Коканова, издателство „Книгомания“ заедно със Столична община, Art Productions и дъщерята на Невена Коканова – Теодора Шарланджиева ще открият изложбата „Невена Коканова на 80. Снимки от един живот. 1938-2018“. В тази експозиция ще може да се видят непоказвани досега снимки на любимата на няколко поколения българи актриса Невена Коканова. Изложбата може да се посети до 3 януари 2019 г.

Едно от интересните заглавия, които излиза за Панаира на книгата, е:

 

„Стив Джобс: Биографичен портрет“ е уникална книга за живота и постиженията на един от най-влиятелните иноватори на XXI век. С тази богата на информация биография читателя може да се запознае  в детайли със забележителния талант и гениалност на Стив Джобс, представени чрез смел дизайн и оригинални визуални графики. Книгата дава яснота как нюхът му на находчив търговец поставя основата на бъдещия успех на съревнованието с Бил Гейтс и на страстта му към радикалните нововъведения. Този пионер в технологиите води забележителен, но твърде кратък живот, който променя из основи начините, по които комуникираме помежду си, и цялото ни ежедневие.

От 11 до 16 декември 2018 г. „Книгомания“ очаква всички любители на четенето на щанд №110, от 10:00 до 20:00 ч.