fb
Ревюта

You Can’t Be Me – I’ma Fashion Icon

1 мин.
futbolni-saprugi

futbolni-saprugiМога да чета всякакви книги, ако в тях се говори за журналистика, пиар или спорт. Без значение дали е нещо сериозно или просто забавно леко четиво. Така че чиклит-изглеждаща книга със заглавие „Футболни съпруги“, написана от сексбомбата Кейти Прайс (екс-Джордън) – ухаааааа, дайте насам!

Започвам с това, че книгата е много интересна – душата няма как да си кривя. 90% от въртящата се между чиклит и любовен роман „Футболни съпруги“ човек може да превърти на един дъх. И всичко щеше да е страхотно, ако книгата свършваше там. Но последните 40-тина страници… Ех, Кейти… Малко се е поотвяла накрая, но може и да се преглътне. И все пак, трябва да съм реалист: краят на книгата е възможно най-тъпият, а най-голямата интрига така и не е разгадана, което също не е особено умно.

Но има на кого да се хареса – има блясък, папараци, любов, изневери (доста предвидими, за съжаление), интриги… Малко куцат секс-сцените (оставаш с впечатлението, че тия хора свършват за 3 минути, а уж са толкова пламенни и опитни в тези неща…), но пък модните елементи са на ниво. И важното е че главната героиня е световноизвестна манекенка, но с много богата вътрешност и строго консервативни разбирания за известността и човешките отношения. (Някаква wannabe-версия на Джордан, предполагам :)

Понеже ревюто е малко двупосочно, да си кажа: много съм доволен, че я прочетох. Айде, сега отивам да чета Сун Дзъ! :D