fb
На щанда на...НовиниПанаирът

„Хермес“ с отстъпки, нови книги и срещи на Пролетния базар на книгата 2022

4 мин.
Advertorial

Отстъпки, нови книги от бестселърови автори и срещи с любими български писатели очакват посетителите на шатра №36 от Пролетния базар на книгата, където ще бъде разположен щандът на Издателска къща „Хермес“.

За периода на събитието всички книги на издателството ще се продават с 20% отстъпка.

По традиция на шатрата ще присъстват бестселърови заглавия като „Тънкото изкуство да не ти пука“, „Атомни навици“, „Живот на нашата планета“, книгите на Джоджо Мойс, Джени Хейл, Антъни Уилям, Жозе Родригеш душ Сантуш, Хавиер Сиера, Джейн Ан Кренц, Нора Робъртс, Фиона Валпи, Лусинда Райли и др.

От издателството разкриха, че специално за базара ще излязат и дългоочакваните нови книги на Джоджо Мойс – „Сребърният залив“, на Александра Маринина – „Безупречна репутация“ и на Красимир Димовски – „Ловецът на русалки“.

Ако търсите книжна компания за лятната почивка, не пропускайте шатра 36!

„Изненади сме подготвили и за нашите малки почитатели. Сред тях са „Прегръдката“ и „Моята първа книга за природата“ – изданията, които спечелиха „Бисерче вълшебно 2022“. На щанда на „Хермес“ ще намерите красиво илюстрованите издания Винаги ще те обичам, „Ще те обичам нощ и ден“, Правиш ме щастлив, Винаги ще съм до теб, Животът е прекрасен, Денят, в който пастелите си тръгнаха, Аз обещавам и занимателни книги като Таен дневник за геймъри, Таен дневник за модата и др.“, допълниха от издателството. За учениците „Хермес“ предлага колекцията „Златно перо“, както и интересни енциклопедии за най-любознателните. Любителите на класиката имат възможност да запълнят колекциите си с красивите издания от „Клуб Класика“. А почитателите на кулинарията може да разгледат Тефтерът на баба“ от Светлана Илиева и Илиан Илиев или книгите на Джейми Оливър.

Редом с тях всички посетители ги очакват и интригуващи заглавия от български автори – най-новите книги на Иван Станков, Красимир Димовски, Костадин Костадинов, Неда Антонова, Петя Александрова, както и любими книги от Ивинела Самуилова, Деметра Дулева, Камелия Кучер, Георги Божинов, Георги Мишев, Владимир Зарев, Недялко Славов, Александър Секулов, Емил Андреев, Христо Добротинов, Александър Чобанов и др.

„Ако се интересувате от бизнес, приложна психология, рисуване, здравословно хранене, търсите идеи за подарък или заглавия на духовна тематика, на шатрата на ИК „Хермес“ ще откриете книги за всеки в семейството“, казаха още организаторите.

„Хермес“ се включва и в културната програма на Пролетен базар на книгата с премиера на „Късна смърт“ от Иван Станков, която ще се състои на 31 май от 18 ч. в Книжен център „Гринуич“. Преди премиерата – от 14 ч., Иван Станков ще раздава автографи на щанда на „Хермес“ – шатра № 36.

На 1 юни от 18 ч. посетителите могат да си вземат автограф от Камелия Кучер. Тя ще разкаже повече за книгите си „Сън“, „Нощ“, „Дом“, както и за преведените от нея романи – „Искрици в мрака“ и „Клуб петък вечер“, чието излизане предстои.

На 2 юни от 17 ч. автографи ще раздава Ивинела Самуилова – една от най-продаваните и обичани съвременни български автори.

На 4 юни от 11 ч. в ще гостува Петя Александрова, чиято нова книга – „Любовни драскотини“, излезе преди дни.

А от 16 ч. в шатра №36 почитателите на Костадин Костадинов могат да си купят новата му книга – „Ловецът на пеперуди“, да поговорят с автора и да си вземат автограф.

Специален гост на щанда на „Хермес“ ще бъде и авторът Александър Чобанов, който освен много добър писател е сценарист на най-популарните български сериали. Срещата с него е планирана на 5 юни от 11 ч.

„Заповядайте от 30 май до 5 юни на шатра №36 – „Хермес“! А за всички, които нямат възможност да посетят базара, до 5 юни отстъпката от 20% ще важи в книжарница „Хермес“ – София (бул. „Александър Стамболийски“ №27А) и онлайн на www.hermesbooks.bg„, обясниха от издателството.

[ + ]