fb
СпециалниЧети повече

Книгите от „Бисерче вълшебно“ 2017 те очакват на книжен пикник в Ring Mall през март

1 мин.

Хвани си „Бисерче вълшебно“!

Фондация „Детски книги“ и София Ринг Мол канят всички малки и големи приключенци на книжен пикник „Бисерче вълшебно“ през март!

На 12.03. (неделя), 18.03. (събота) и 19.03. (неделя) между 16 и 18 часа в Sofia Ring Mall, на сцената (пред H&М) гостуващи четци – писатели, илюстратори и преводачи – ще четат откъси от номинираните книги в категория „Откриватели“ (6-8г.) на наградата „Бисерче вълшебно“ – единствената книжна награда в България, чието жури са децата!

Ела и хвани своето „Бисерче вълшебно“ в морето от детски книги!

Наградата за най-добра детска книга “Бисерче вълшебно” се организира от фондация “Детски книги” и от 2014 до 2016 година се проведе под патронажа на г-н Росен Плевнелиев, Президент на Република България. Кампанията се организира и с подкрепата на Министерство на образованието и науката. Партньори на инициативата са още Българска библиотечно-информационна асоциация, фондация “Глобални библиотеки-България”Асоциация “Българска книга”Център за приобщаващо образование, Сдружение за градски читални, Читалище.тоМедийни партньори са „Детски дневник“ и семейното онлайн радио Family, а партньор събития е Sofia Ring Mall.