fb
На щанда на...Панаирът

На щанда на Ozone.bg (320)

1 мин.

Специални промоции, ексклузивни книги и сериозни отстъпки са подготвили от онлайн магазина Ozone.bg за посетителите на своя щанд на Панаира на книгата в НДК. Само на щанд №320 ще можете да намерите книги на издателствата Изток-Запад, Президент, ПроБук, Deja Book, Aвгуст, Smart Books, БГкнига, Orange Books, както и книгата „50 места, които да посетите в България през 2015 г.“.

sdfsfЩанд 320 ще бъде домакин и на няколко срещи с автори. Още в първия ден на панаира от 14 ч. моделът и фитнес инструктор Биляна Йотовска ще представи новата си книга „Гответе здравословно“ (Smart Books). В събота, 13-ти дек., от 14:00 ч. Станислава Чуринскиене ще представи новото издание на романа „Second Life“ (Президент), а oт 16:00 ч. Цветелина Владимирова ще представи „Вестители“ (Orange Books).

Отстъпките на щанда на Ozone.bg ще варират – от 10 до 30%. При някои покупки ще посетителите ще получават и безплатни книги, като сред подаръчните заглавия са „Свърталище на духове“ на Шърли Джаксън и „Да паднеш в черна дупка“ на Нийл Тайсън.

[ + ]