fb
От издателстватаСпециални

Над 200 книги с 40% отстъпка предлага издателство „Еднорог“ през юни

2 мин.

Advertorial

През слънчевия юни със солен морски привкус „Еднорог“ решава да зарадва читателите си със специално предложение. До 20 юни включително ви очакват над 200 заглавия с логото на любимото издателство, които се продават с 40% отстъпка! Можете да се възползвате от промоцията както на сайта на „Еднорог“, така и във фирмената книжарница в София на ул. „Искър” №7 до изчерпване на количествата.

Невъзможно е да си представим лятната почивка без перфектния криминален роман, а британският писател Антъни Хоровиц, официално избран да продължи поредиците за Шерлок Холмс и Джеймс Бонд, знае как се пише такъв. Брилянтната му мистерия „Убийството е всичко“ е издържана в най-добрите традиции на детективската литература, като същевременно успява да изненада и най-върлите фенове на кримките.

Не пропускайте да попълните библиотеката си с поредицата на друг майстор – неповторимия Борис Акунин и историите за неговия детектив Ераст Фандорин. За ценителите на британските имена в жанра пък каталогът на издателството предлага романите на две впечатляващи дами – Вал Макдърмид и Анджела Марсънс.

Ако се изкушавате да използвате отпуска си, за да наваксате с модерните класици, изберете някой от романите на изключителния Майкъл Шейбон. Между страниците на „Невероятните приключения на Кавалиър и Клей“ и „Лунно сияние“ ви очакват поглъщащи истории с мащаб, на който малко съвременни автори са способни.

Докато чакате по кината да се появи екранизацията на „Щиглецът“, запознайте се с литературния му първообраз – отличения с „Пулицър“ роман на Дона ТартНе пренебрегвайте и другите ѝ творби, написани с характерния за американската авторка интелектуален размах. Сега е моментът и да прочетете произведенията на още едно знаменито име – Артуро Перес Реверте, чиито романи запленяват българските читатели от години, както и на турския Нобелов лауреат Орхан Памук.

Разбира се, феновете на „Еднорог“ знаят, че специалитетът на издателството са историческите романи, а кралицата на този жанр е Филипа Грегъри. Култовата ѝ поредица за династията на Тюдорите също ще се предлага с намаление.

Ако пък искате да избягате от сериозните четива и да обагрите лятото си с щедри порции качествен хумор, пъхнете в куфара си няколко книги на Бил Брайсън. Както много читатели вече знаят, никоя история не разсмива така, както неговите пътеписи.

Тези акценти и още много други прекрасни заглавия от каталога на „Еднорог“ можете да закупите с 40% отстъпка до 20 юни включително!