fb
БългарияИздателски проектНовини

Най-очакваните книги на 2021

23 мин.

Едно от най-хубавите неща на новата година е, че предстоят дванайсет месеца, пълни с нови книги, литературни приключения и възможности да срещнеш следващата си любима книга или автор. В края на 2020-a попитахме българските издатели коя е най-очакваната им книга за 2021-ва. Поставихме им изключително трудното условие да изберат само едно заглавие, което да представим на читателите на “Аз чета”, а вие – въпросните читатели, може да видите какво са ви подготвили. 

Коя книга очаквате с най-голямо нетърпение през започващата година? Имате ли специална книжна цел, която искате да постигнете? Споделете ни в коментарите! 

Издателство AMG

Още в началото на годината ще видим едно любопитно заглавие от издателство AMG Publishing – „Да тичаш към себе си“. Това е историята на ултрамаратонеца Краси Георгиев, написана в съавторство с младия журналист Даниел Пенев

19 януари 2018 г. Журналисти от водещи български телевизии, радиа, печатни и онлайн издания са се събрали в популярен столичен мол. Набит, гологлав и брадат ултрамаратонец се качва на бягаща пътека. Той обаче не е там, за да се раздвижи, а за да бяга в продължение на 36 часа в подкрепа на деца, преборили онкохематологични заболявания. Този бегач, за когото повечето българи чуват за първи път, се казва Краси Георгиев.

След около две десетилетия прекарани във Великобритания и САЩ, много трудности и десетки избягани маратони и ултрамаратони по света, Краси Георгиев се завръща в България през септември 2017 г. и тук намира нов източник на смисъл.

Всяка глава от книгата е принцип за живота, който е научил по пътя си досега. 

Използвайте промокод azcheta за 10% допълнителна отстъпка на всички книги и комплекти при поръчка от сайта на издателството. 

Виж останалите заглавия на следващите страници 👇