fb
НовиниПо света

Нова книга разказва историята на семейство Бекъм

2 мин.

Нова книга, която обещава да даде представа за „личния живот“ на Дейвид и Виктория Бекъм, ще бъде публикувана през юни, пише People. Издателство Harper Collins обяви, че е придобило световните права върху The House of Beckham: Money, Sex and Power, написана от известния британски разследващ биограф Том Бауър. Той ще публикува книгата в световен мащаб в твърди корици, също и под формата на аудио и електронна книга.

Изданието проследява издигането на Дейвид и Виктория до „една от най-известните и влиятелни двойки в света“ и създаването на тяхната „мултимилиардна“ глобална марка – голяма част от която беше представена в документалния филм „Бекъм“, излъчен по Netflix през 2023 г.

Новата книга на Бауър обещава да отговори на въпроси, повдигнати в документалния филм, за техния „успех и лични отношения“, както и за „безупречното управление на техния имидж“ в медиите. Той каза, че се стреми да отговори на въпроса „Наистина ли животът им е толкова перфектен, колкото Бекъм би искал светът да вярва?“.

Бауър разкри в прессъобщение, че разполага с нова информация, която ще хвърли „изненадваща представа“ за реалността на „Бранд Бекъм“. Според анотацията книгата ще преведе читателите през футболната и модната кариера на Бекъм, финансовото им състояние и новия им живот в Маями, наред с всичко останало.

„Когато започнах да проучвам семейство Бекъм, бях сигурен, че един откровен разказ за живота им ще бъде изключително забавно четиво, но дори аз бях изненадан да открия толкова завладяваща, неразказана досега история“, каза още Бауър в изявлението си.

Още биографии на популярни личности можеш да поръчаш от Ozone.bg.