fb
@-книгиНовите книги на седмицатаСпециални

Новите книги на седмицата – 26 април 2020 г.

1 мин.

Веднъж в седмицата „Аз чета“ ви представя новите книги на пазара, подбрани от самите издателства. Следете нашия специален формат, но продължавайте да четете и ревютата, които правим всеки ден. Защото искаме да обичате книгите още повече!

„Как да говорим така, че малкото дете да слуша“ от Джоана Фабер и Джули Кинг

Издава: „Изток-Запад“
Дата на публикуване: 21 април 2020 г.
Превод: Евелина Андонова
Редакция: Вера Янчелова
Дизайн на корицата: Деница Трифонова

За книгата: В книгата ще откриете примери и стратегии за възпитанието на малките деца – ужасните двегодишни, опърничавите тригодишни, дивите четиригодишни, дръзките петгодишни, егоистичните шестгодишни и полуцивилизованите седемгодишни. Тя ще ви покаже как да се справяте със специфичните предизвикателства, с които се сблъсква всеки родител – да накара детето да яде, да се облече, да излезе от къщи, да спре да удря брат си или сестра си, да си легне! Съобразена с ежедневните предизвикателства и конфликти и изобилстваща c примери от реалния живот, илюстрации и характерните за поредицата комикси, книгата е наръчник с животоспасяващи инструменти за общуване. Включена е и глава за специалните нужди на децата със сетивни проблеми и разстройства от аутистичния спектър.

Ако искате да включим и ваша книга в седмичния ни подбор на нови заглавия, пишете ни на martina.lambova@gmail.com поне няколко дни преди излизането ѝ на пазара, следвайки ползвания в този материал формат.

[ + ]