fb
Книги и киноСпециални

Орлин Горанов играе президента Стоянов в „Мисия Лондон“

1 мин.
Julian Vergov

orlin goranovВ ролята на президент ще дебютира попидолът на няколко български поколения Орлин Горанов, пише в днешния си брой Труд. Горанов ще се вживее в ролята на Петър Стоянов по време на снимките на „Мисия Лондон“, екранизация по едноименния роман на Алек Попов.

За ролята на Антонина Стоянова пък е ангажирана Ернестина Шинова, съпруга на Андрей Слабаков. Режисьор на лентата е Димитър Митовски, който неведнъж е показвал близките си отношения с Попов.
Други „звездни“ актьори във филма са попфолк изпълнителката Андреа и бившият депутат Павел Чернев, посочва още изданието.

andrea_chernevВ лентата Андреа се превъплъщава в образа на убийца от руската мафия, а Павел Чернев играе ролята на Батьката. В кадър от филма Андреа застрелва героя на Чернев, подавайки се през червен Мини Купър-кабрио.

Сред професионалните актьори, които ще вземат участие в снимките, блестят имената на Юлиан Вергов, Ана Пападопулу, Малин Кръстев, Стефка Янорова и Искра Радева. Снимките стартираха на 6-ти юли в Лондон и ще продължат общо 8 седмици. Бюджетът на продуцираната от “СИА Адвъртайзинг” комедия е 1 300 000 евро, като във финансирането е включен Националният филмов център, а копродуценти са Унгария, Македония, Швеция и Англия.

 

[ + ]