fb
От издателстватаСпециални

Остани си вкъщи с книга на „Прозорец“

2 мин.

Advertorial

Знаем, че дългото стоене вкъщи може да бъде изнервящо. Нямаме ваксина срещу върлуващия вирус, но ви предлагаме голямо разнообразие от книги за успокояване и приповдигане на духа. От 19.03 до 29.03 можете да вземете своето книжно лекарство от сайта на издателство „Прозорец“ с 30% отстъпка.

„Плитката“ от Летисия Коломбани ще ви накара да се замислите за невидимите връзки между хората. Кратък, но въздействащ роман, в който се преплитат три силни женски истории, които привидно нямат нищо общо, но в действителност са дълбоко сплетени една с друга. Във „Вярност“ от Марко Мисироли ще можете да изследвате сложните механизми на изневярата, която за героите на романа е единственият начин да останат верни на самите себе си.

„Вълшебната будка“ от Нортън Джъстър ще предизвика смях както у децата, така и у възрастните. Написана преди близо 60 години и изпъстрена с каламбури и игрословия, книгата ще разведри настроението и на най-мрачните читатели.

Две „вкусни“ заглавия също не са за пренебрегване – „Падишахът на подправките“ от Сайгън Ерсин и „Пицария „Везувий“ от Валтер Рисо. Първото носи екзотичността на Османската империя през нейните златни години, а второто ни поднася живописни картини от живота на едно неаполитанско семейство в Аржентина.

Чудесно попълнение за любителите на готически романи е „Тайната на Везалий“. Жорди Льобрегат ни пренася в Барселона през май 1888 г., където млад професор от Оксфорд, репортер и загадъчен студент се впускат в преследване на мистериозен убиец. Тримата се изправят пред безброй загадки, а ключът за разрешаването им се крие в старинен ръкопис по анатомия, дело на прочутия Андреас Везалий.

Това е една малка част от книжните препоръки на издателството. Още много предложения ви очакват на сайта на „Прозорец“. Ще откриете книги за големи и малки читатели, за пътешествия, любов, история, за реални и нереални светове. Всички заглавия са с 30% намаление от 19.03 до 29.03. Извънредното положение изисква извънредни запаси от книги.

Снимка на публикацията: Pexels