fb
НовиниПо света

Писатели ще провеждат семинари за по-добър живот в новия проект на Penguin Random House

2 мин.

Penguin Random House даде старт в понеделник на най-новия си импринт Penguin Living. Проектът ще представлява серия от събития, които на живо ще свързват писатели и читатели. Автори и експерти по личностно развитие ще споделят идеи, съвети и опит, с които ще „дават сила на хората да живеят по-добър живот“, пише The Bookseller.

Част от авторите, които ще се включат в Penguin Living, са познати на българските читатели. Сред тях са Ричард Брансън, Ариана Хъфингтън, Оливър Джеймс, Стив Питърс, Шерил Сандбърг и Майкъл Глаудел. Сайтът на проекта – www.penguinliving.co.uk – вече е онлайн, а още новини по темата ще се съобщават в Twitter на @PenguinLivingUK и с хаштаг #DoItBetter.

Ребека Смарт, управляващ директор в PRH, разказва:

“Penguin Living е вълнуващ проект с фокус върху участието на публиката. Той дава на авторите нови начини да се свързват с читателите си чрез и извън книгите. Планираме гама от услуги, които целят да вдъхновяват и информират участниците за това как да живеят, работят и да се забавляват по-добре.”

Penguin Living LogoПървото планирано събитие „Careers 360 Immersion Day“ ще се състои в Лондон на 11 септември. Редица творци и експерти ще проведат семинари и уъркшопи на теми като „Как да намерим работа“, „Как да се справяме добре на работното място“, „Как да изберем правилната кариера“ и дори как да напишем по-добро CV, да се представим по-добре на интервю и да сменим полето си на професионално развитие. Книгите на писателите участници ще се продават през целия ден.

“Независимо дали се интересувате от това да сте по-осъзнати, да се развивате кариерно или креативно, да сте физически здрави или да имате по-здрави връзки, ние сме събрали на едно място опита и компетентността на нашия свят, а именно – световно известни писатели и експерти. Те ще споделят знанието си и ще ви помогнат да направите промени към по-добро във всички сфери на вашия живот – когато сте на работа, вкъщи и когато се забавлявате”, поясняват от компанията.

Penguin Random House е една от най-големите издателски къщи в световен мащаб, под чияето маркаиме излизат над 15 000 нови заглавия всяка година.

[ + ]