fb
БългарияНовини

Представяме ви GEMBOX – кутията за романтична литература

1 мин.

За всички запалени читатели имаме чудесна новина – от този месец те ще мога да се абонират за нова месечна кутия, включваща книга изненада. Тя идва под името Gembox и е насочена към романтичната литература, макар създателите й да споделят, че няма да се ограничат само в този жанр.

Както подсказва името Gembox, изненадите в кутията ще носят усещането за отваряне на сандъче със скъпоценни камъни. Както е обичайно за книжните месечни кутии, романът, който ще бъде включван, ще бъде нов (издаден в последните 45 дни), а артикулите ще се подбират допълнително.

Един от хората зад проекта е Преслава Колева, дългогодишен редактор в „Аз чета“. Тя споделя, че се е вдъхновила за идеята от двете си любими хобита – четенето и модата:

Исках да събера в тази кутия нещо и от двете ми любими неща. Както и да съчетая полезното с приятното“, споделя Преслава.

Затова кутията ще съдържа романтичен роман и дребни подаръци за красота, от които всяка жена винаги има нужда. Още за Gembox и за това как да се абонирате, можете да научите тук.